ANSLAGSTAVLAN 

Sök musiker här!Det är gratis för alla att annonsera efter musiker, men vi förbehåller oss rätten att ta bort opassande eller kränkande annonser utan tvekan från anslagstavlan
 
 

 
 
 
 
Spelautomater på nätet  
 


Just nu finns följande annonser på anslagstavlan:

Musiker sökes (16 st)

Musiker finnes (4 st)

Anslagstavlan, sök eller finn musiker

 
 
 

MUSIKER sökes

 

Vi behöver en trummis

  2019-02-28
 
Vi behöver en trummis! I Stockholm. https://open.spotify.com/artist/6EsBcPcRRYv1MiDlgdAYuV?si=6vJHlzqlQC2cqoCie-bW3Q
 

 

Kontakta annonsören här!
 

Kvinnlig metalgitarrist sökes

  2019-02-05
 
Kvinnlig gitarrist sökes! Vi är ett etablerat metalband som söker kvinnlig gitarrist, först och främst för inhopp live men eventuellt även som fast medlem om det funkar bra. Inför 2019 har vi bland annat skivsläpp, festivalspelningar och en 5 veckor USA turné inbokad. Influenser: Death, Testament, Arch Enemy, Amon Amarth, Judas Priest, At The Gates, Sepultura, Cannibal Corpse, In Flames, Suffocation, Behemoth etc. Vi spelar melodic death metal med inslag från heavy, black, symfoniskt, thrash, progressive och brutal metal. Du ska gärna bo i Stockholmstrakten eller ha möjlighet att åka till Stockholm för regelbundna rep. Tveka inte att höra av dig!
 

 

Kontakta annonsören här!
 

test

  2018-11-18
 
test
 

 

Kontakta annonsören här!
 

SÖKES: LEAD GITARRIST / SÅNGKUNNIG

  2018-07-12
 
Hallo Gitarrist ! SÖKES: Duktig och Rutinerad leadgitarrist/ca 20% sång. Ett etablerat partycoverband som turnerar som heltidsmusiker. Ca 110-120 gig/år, huvudsakligen helger. Vi utgår från Sundsvall, så du bör bo där eller i närheten och ha b-körkort ! Åker bekvämt i våran turnébuss med ljud och ljus. Ett glatt och erfaret gäng som nu söker en ny leadgitarrist/sångare. Turnéplanen bokas för fullt så det är ett plus om du har erfarenhet och är rutinerad! Vår sättning är: trummor, bas, gitarr och sång. Isabelle heter vår leadsångerska, men även du som gitarrist sjunger lead, det brukar bli ca 20%. En social och trevlig snubbe med spelglädje ska det va´! Vilket är enkelt när man trivs med sitt jobb!! Vår repertoar är mycket bred, tex. hårdrock, rock, låtar från dagens hitlistor, soul, pop,lite latino, m.m.. .Ja, har du varit med i svängen så vet du vad ett partycoverband håller på med...eller hur! Som du då säkert förstår är det viktigt att du hanterar olika stilar och trivs med att både sjunga och dra av ett bra solo! Känner du som oss att du vill spela på heltid. (ca 120 gig/år) och har erfarenheten och glöden? Tveka inte....Skicka info på mail så hör vi av oss ! peder.skoglund@bahnhof.se (ej telefon) Skicka bild + cv (vilka du lirat med) + ljudspår (eller länkar) + kontaktuppgifter.
 

 

Kontakta annonsören här!
 

Fiol till Countryband

  2018-03-17
 
Old Country Cover Band - violinist Vill Du vara med i ett Countryband för att spela/sjunga bara för att det är roligt? Idén är att spela Old Country covers från de mest kända artisterna såsom Waylon Jennings, George Jones, Johnny Cash, George Strait, Merle Haggard, Kris Kristofferson och många fler. Bandets instrumentering är trummor, bas, sologitarr, pedal-steel gitarr, kompgitarr och sång. Bandet består av äldre proffs och amatörmusiker med många års erfarenhet av countrymusik. Gillar Du country-musik och är duktig på fiol så är Du välkommen att höra av Dig. Vi kan även vara intresserade av andra ”countryinstrument”. Vi vänder oss i första hand till Dig som inte längre har ett stressigt jobb utan som har tid att ägna lite fritid till musiken. Vi spelar inte för försörjning utan för att ha kul och spelar mest på äldreboenden och privata fester och dylikt. Vi finns i Stockholm. Se vår hemsida www.oldcountrycoverband.se Skriv ett mail till gunnar@oldcountrycoverband.se och berätta om Dig själv. Välkommen!
 

 

Kontakta annonsören här!
 

50.s style rock n roll gitarrist

  2018-03-08
 
Rock n roll/Rockabilly band i Mälardalen söker gitarrist. mycket spelningar och skivinspelning inplanerad. hör av er för mer info:-)
 

 

Kontakta annonsören här!
 

BMR studio

  2018-02-20
 
Hej är det dags att spela in era hit och ev göra musikvideo? Hör av er... Mvh BMR
 

 

Kontakta annonsören här!
 

Gittarrist sökes

  2018-02-13
 
50,s rock n roll/rockabilly band söker gitarrist. hör av er för mer info
 

 

Kontakta annonsören här!
 

Experimentellt folkmusikband sökes

  2018-01-09
 
Hej! Jag är en folklig sångare som söker musiker att spela med. Jag använder rösten som mitt instrument och söker därför personer som kan kompa med t.ex. fiol, flöjt, gitarr men gärna också annat. Jag har pluggat folklig vissång på Malungs folkhögskola. Där hittade jag hem i min musikaliska identitet. Folkmusiken med experimentella influenser, som bygger på improvisation och samklang. Att pendla mellan den lilla och den stora rösten, den mjuka och den kraftfulla. Lekfullhet. Drillar, kvartstoner, kulning och åter lekfullhet. Jag har länge drömt om att våga mig ut och testa hur det skulle bli att hitta ett folkmusiksound tillsammans med andra. Folkmusiken kan vara bred, både modern och med en gammal känsla, men vore kul att forma det tillsammans. Det är fascinerande hur musik kan uppstå i mellanrummet mellan olika musiker och mellan olika musikaliska preferenser. Jag har skrivit egna låtar, men vill utveckla dem och välkomnar andras tankar och idéer. Artister jag inspireras av: Sara Parkman, Lena Willemark, Brita Björs, Valkyrien, Allstars, Emma Härdelin, Esbjörn Hazelius och Johan Hedin. Låter detta intressant, hör av er! //Linda i Malmö
 

 

Kontakta annonsören här!
 
10 

Spela 60 och 70 talsmusik

  2017-12-25
 
Vi är två ”gubbar” trummis och basist/gitarrist i Östergötland som söker spelkompisar. Vi gillar att spela pop och rock musik från 60 och 70 talet. Gärna Beatleslåtar men även andra låtar från dom stora popbanden på den tiden. Det vi söker är musiker som sjunger och spelar gitarr eller keyboard, gärna någon som gillar stämsång. Maila eller ring till rolle.ilshagen@telia.com Tel. 0708-371782.
 

 

Kontakta annonsören här!
 
11 

Rise Of Titans söker sångare

  2017-11-20
 
Sångare sökes till Metal/Thrash-bandet ”Rise Of Titans” från Eskilstuna. Vi är i dagsläget ett gäng glada gubbar som är fyra i bandet, 2 Gitarr, Bas och Trummor och söker nu en femte medlem. Vi har egen lokal på Balsta i Eskilstuna där det finns PA att tillgå. Musiken vi spelar är bara eget och är en blandning av Metal med Thrash inslag, vi försöker att göra musiken lite bredare än bara riktad åt ett håll då det blir både roligare att spela samt att lyssna på så att inte allt låter så lika. Detta görs med influenser från band som: Texas Hippie Coalition, Primal Fear, Annihilator, Testament, Judas Priest, Metallica och liknande. Du är en kille som är någonstans i livet runt 30 till 50år. Du besitter någorlunda erfarenhet från att spela live, har gärna egna text ideer/sång arrangemang att bidra med men detta hjälps vi givetvis åt med. Men har framförallt en glad passion/inställning till musik och livet i övrigt då detta med band går ut på just det.. Att träffas och ha kul! Sångmässigt så får du gärna ha lite riv/tryck i rösten, vi söker dock ingen growlare. Detta är ett nystartat band där vi vill att du skall vara med och styra skutan framåt med mål som att lira ute och framförallt ha kul! Inga planer finnes på att repa 3ggr/veckan och spela ute varje helg. Tanken är att vi repar typ 1ggr/veckan eller vartefter tid finnes samma sak gäller då det kommer till att lira live. (Alla har barn i bandet) Därav respekten för hur det kan se ut tidsmässigt med både rep/live. Alla i bandet sitter på stor erfarenhet från att spela ute till att turnera samt spela in i studio. Om du känner att detta tilltalar dig så tveka inte att haka på tåget och hör av dig till: Magnus, mail eller 0720455436 Kenneth: 0738123612 Väl mött! /Rise Of Titans.
 

 

Kontakta annonsören här!
 
12 

Gatumusikanter till invigning (l?n) i J?nk?ping (Sverige)

  2017-09-29
 
Fredag sker just nu tv-tre gatumusikanter eller musiker som kan agera gatumusikanter i ett koncept under en invigning i Jnkping 26 okt tom 28 okt.Speltid 7-8h/dag med flera pauser emellan.OBS! Ett kravr att dur musiker och behrskar att spela gitarr/piano fritt och sjlvstndigt.Arvode finns och meriterande ifall du bor i Jnkping eller i nrheten.
 

 

Kontakta annonsören här!
 
13 

Sångerska sökes för samarbete

  2017-09-10
 
Hej! Söker nu efter en sångerska för flera inspelningsprojekt. Jag är en producent och låtskrivare och söker en sångerska som kan sjunga på en del låtar som jag har och även kommer att göra. Om du skriver låtar själv eller har låtideér och som jag kan producera och vill spela in dem är det ett plus men inte ett måste för jag arbetar väldigt gärna med andras material Skriver du texter är det också ett plus. Mina låtar är svensk pop och soul electronic dance och omfattar många olika stilar. Har även låtar med engelska texter men där tar jag hjälp av textförfattare Nästa steg blir sedan att marknadsföra dej som artist och om resultatet blir bra även att publisera låtarna på t ex Spotify (Jag har en egen Label där) Skriv något om dig själv och om du har någon länk eller någon referens mp3 fil så som jag kan lyssna på Då webbformuläret här på bandfinder sällan funkar är det lättast och säkrast att nå mej via min mejl ebenjaminmusic@gmail.com Jag är lokaliserad i Stockholm där min studio också finns Benjamin
 

 

Kontakta annonsören här!
 
14 

West Coast Express söker basist.

  2017-09-04
 
Vi är ett Country baserat Coverband som nu söker en basist. Vi består av fyra medlemmar i dag. Har replokal o repar en gång i veckan. Vi håller till i utkanten av Göteborg. För mer info o band så ring Tom. Mvh Tom, Peter,Anders och Eva.
 

 

Kontakta annonsören här!
 
15 

Jazz/rock sångerska sökes.

  2017-08-23
 
Jazz/rock sångerska sökes för inspelning av 1 låt. Inspelningsstudion är väl känd i Stockolm. Du bör veta att du verkligen kan sjunga och att din röst gärna har en personlig prägel. Endast seriösa svar beaktas.
 

 

Kontakta annonsören här!
 
16 

TRIO,DUO: Stämsång /Akustiskt

  2017-08-06
 
TRUMMIS HÄR + SÅNG/ Köra Everly Brothers,Eagles,Beatles, ALLT från Ted Gärdestad TILL Scorpions hedkvist8@hotmail.com Hedkvist.kjell@gmail.com 0152-16387, 0736578483 STRÄNGNÄS "OMNEJD"Helst/ RING!!!ÄNDÅ
 

 

Kontakta annonsören här!
 
 
       
© Thisplays 2002-2010 - Här hittar du osignade band, demo artister, musiker sökes.
Producerad av Slajm. Sitemap