Adoo


Hip Hop
Göteborg / Göteborg
Bildades 2010
www.thisplays.com/adoo
 
Vision
Ej ifyllt...

Biografi
Adoos solo karriär började med en smäll 2010 när han släppte debut mixtapet "Göteborg: Street Mixtape" och efter det har det bara rullat på. Och det är ingen tvekan om att Adoo är en krigare och kämpar hårt för att nå dit han vill.
Från att sitta i sitt pojkrum i Trollhättan och pumpat svensk hiphop i sina högtalare, till att jobba med sina idoler. På collab-listan står bla. Ken Ring,Södra Sidan,Stockholms Syndromet, Snook, XO, Jbeats, Alpis, m.m. Men bland dom största har alltid varit Medina och idag spelar han in i State Crown med Sam-E som mentor och vän.
Många av Göteborgsrapparens låtar kan förklaras som ärlig, aggressiv gaturap, men han har även djupa kärleks texter och party bangers.
Med sin vapendragare Hamodii som tidigare ingick i Trollhättan duon H2O släpptes 2012 EP:n "Onda Tankar". De 5 spåren innehåller en blandning av starka känslor, som tex ångest, aggressivitet, kärlek och hopp om en ljusare framtid. EP:n gästas av tunga namn som Medina grabbarna, Ken Ring, Dj Black Moose, Södra Sidan, Alpis,Stockholms Syndromet, Ice och Freja Leona.
Det som händer just nu är att Adoo jobbar med sitt kommande album och turnerar runt i Sverige med Hamodii. Håll ögon och öron öppna och kommer en spelning i din stad så våga ej missa när grabbarna gör det dom är bäst på!

Influenser
Ej ifyllt...

Liknande artister
Ej ifyllt...

Medlemmar
Adoo

Utrustning
Kontakta för mer info:
boka@mradoo.se

Hemsida
MR.ADOO -OFFICELL HEMSIDA
 

 
 
 
 

 

Adoo - Dom Misstänkta.Ft.Abidaz & Medina


Adoo & Hamodii - Gängkrig .Ft.Sam-e


Adoo - Jag tar steget ut .Ft.Alibrorsh


Adoo - Oh Mamma Sa Official Video


Adoo - Göteborg (Official Video)